poniedziałek, 26 listopada 2012

Pasta z tuńczyka

Znowu pasta. Gdy się chce czegoś na kanapkę, a wszystko już nam się znudziło, można sięgnąć właśnie po pasty, dlatego robię je dość często.

Dziś pasta z tuńczyka. Nawet trudno mi sobie przypomnieć, co do niej dodałam:) Spontan tak zwany.

Więc będzie mniej więcej:

Pasta z tuńczyka
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
3 jajka ugotowane na twardo
3 niewielkie ogórki kiszone
1 cebula szalotka
nieco szczypiorku
1 łyżka majonezu
1 łyżka ketchupu
pieprz

Tuńczyka i jajka zmieliłam w blenderze. Dodałam pokrojonego w kostkę ogórka, pokrojoną cebulę, szczypiorek i pozostałe składniki. Pomieszałam. Jak widać, wiele się nie narobiłam:)





A.

1 komentarz:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...